000213


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Barndop med dopp. Ja, alltså… tro nu inte att man vände ungen upp och ner för att sedan  doppa henne i dopfunten. Nä, kul var det inte. Med dopp menar jag att det var  nattvard med dopp. Man fick alltså ta sitt lilla oblat för att själv doppa det i kalken.  Nu tror ni väl inte på mig, men jag tog inte nattvarden idag. Trots nattvard med vin.  Tyckte inte det var någon idé. Det skulle ju liksom bara bli en liten ”teaser” och då är  det bättre att låta bli.

Nå, hur var dopet idag? Tja. Kyrkan var fullsatt till sista bänk eftersom det var två  barndop och nattvard. Trots att man fick leka ”August och Lotta” (hoppa upp och ner) i  kyrkbänkarna typ femtielva gånger plus sex psalmer så var det uthärdligt. Det tog bara  en timme. Själv har jag fortfarande så svårt för kyrkans (vad ska jag säga?) ordval för att beskriva den kristna tron. Tron har jag inget emot, men väl framställandet. Det var  därför jag inte tog någon nattvard idag. Det kändes inte rätt. Men, men… Jag fick syndernas  (vilka?) förlåtelse.

Själva dopet gick bra. Josefin skötte sig bra. Värre var det med den andre som döptes.  Han höll låda hela tiden. Vad kan man säga? Att vi män är ”känsligare” av oss? *ler*  Särskilt att få vatten på oss oprovocerat skrämmer oss från vettet.

Att jag inte ska fira min födelsedag på onsdag, har redan kommit på skam. För jag har redan  gratulerats med present två gånger och vet att jag kommer att få ytterligare tre uppvaktningar.  Ack, ja…

Ishockey? Vaffönått? *ingen aning* Jaså, Sverige mot Finland? Heja Finland!!! Ojsan? Vann  Finland?8-] *gör vågen*

Klart man hejar på det land som är bäst – Finland!

Igår slet jag hårt med jobbets hemsida (intranät). Ganska dumt gjort av mig eftersom jag  inte får ett öre för det. Borde vänta tills jag är på jobbet och göra det där. Men känner  man inspiration så är det svårt att bara strunta i skaparlustan. Det är ju så kul att prova  på de idéer man emellanåt får. Hoppas bara mina idéer faller i god jord på jobbet.  Tyvärr så lär de bli besvikna på hur jag vill ha hemsidedesignen. Jag vill ha en  ren hemsida som har vit bakgrund, inga bakgrundsbilder, rörliga gifar eller annat  störande. Jag vet knappt om jag vågar skriva det här, men det som gjorts sedan tidigare  på jobbet håller på att ge mig kaskadkräkningar. Fult som tusan. Det mesta åtminstone, får  jag tillägga. Så jag har ryggen fri och ingen kommer till mig och säger: ”du skrev i din  dagbok att intranätet var skitfult. Menar du min hemsida också som jag gjort till jobbet?”

Hur en personlig hemsida ser ut bryr jag mig inte så mycket om. Men när det gäller jobbet så  vill jag att det ska vara lite stilrent. Det är inte meningen att man ska skrämma iväg alla  besökande.

Men så vet jag också att det finns önskemål på jobbet om att vi ska ha en ”flashig” hemsida.  Jo, pyttsan! Och den skulle man göra i FrontPage?? Omöjligt. Då får de vara snälla och  slänga upp lite pengar till Dreamweaver eller något annat program. Vilket de inte gör då det  kostar pengar. Dessutom skulle det inte fungera med något ”flashigt” på jobbets intranät.  För de flesta datorer är 486 med Windows 3.0, Explorer 3.0 och upplösningen 640×480. Med  andra ord får man vara glad om man lyckas göra något över huvudtaget som är läsbart och  nedladdningsbart. Det är väl sådant man kallar för utmaningar… *ler*

Hm… hur ska jag fira morgondagen? Inte alls? Njae… jag bryr mig nog inte om att fira att  min hemsida fyller ett år i morgon. Dock kommer jag nog att lägga ut lite skärmdumpar över  hur min hemsida sett ut det senaste året. Undrar om man kan säga att min hemsida genomgått en  evolution. Ändrats har den åtminstone gjort ett par gånger.

Njet. Nu ska jag njutar av helgens sista timmar. Ha det gott!

||||| 0 I Like It! |||||