I arla morgonstund


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Klockan 06.09 ringde det på porttelefonen. Jag tittade ut genom köksfönstret. Åh, färdtjänsten?! De fick ringa bäst de ville på porttelefonen, för jag skulle duscha först. Trots allt var det 36 minuter kvar innan jag skulle hämtas. Jag sitter inte redo och väntar på färdtjänst 36 minuter före avtalad tid.

I duschen eldade jag upp mig vid tanken på att bilen förmodligen bommat mig och sedan inte skulle hämta mig på avtalad tid. Men bilen stod kvar. Så jag gick ut en kvart innan avresetiden. Svinkallt ute och ingen chaufför. Bil, men ingen chaufför. Det dröjde en stund. Han hade gått lite i området för han hade upptäckt att han var väldigt tidig. Eller, jag sa att han var väldigt tidig. ”Ingen fara”, fick jag till svar.

Helgdag. Och jag kom till jobbet väldigt tidigt. När jag klev ur bilen fick jag höra att jag var välkommen. Av chauffören. Jag förstår inte riktigt. När jag tänker efter var där inte mycket jag förstod av den här morgonen.

||||| 0 I Like It! |||||