Skåda framtiden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I morgon har jag en väldigt sällsynt ledig dag där jag inte har en aning om hur jag ska tillbringa den. Något horoskop har jag inte heller att gå efter som en fingervisning. Därför skriver jag mitt eget horoskop för morgondagen.

Din tinnitus kommer att lugna sig efter en jobbig tid av sus och dus. Din käraste kommer att väcka dig genom att ömt flåsa i ditt öra med doft av kattlåda. Töm kattlådan! Du kommer att göra ekonomiska framsteg genom att inte köpa någon trisslott då spel inte lönar sig. Där var ingen vinst i går, så räknar inte med morgondagen heller. Vidare kan du se fram mot att det som göms i is kommer fram i tö – kanske det blir tinad kycklingfilé från frysen till lunch? Chanserna är stora att du får en dag där du möter din fiende och kommer fram till lösningar – prata med dig själv!

Nej, jag vet inte. Morgondagen lockar inte nämnvärt. Tror jag stannar under täcket.

||||| 0 I Like It! |||||