Framsteg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det har gått en månad sedan jag raderade mitt bloggarkiv 1999-2008. Och jag varken saknar eller ångrar det. Visst, jag har säkerhetskopior men de är inte intressanta. Jag sitter inte själv och läser gamla texter. Och de ska inte läggas ut offentligt på nytt. Det känns verkligen som om jag gjort mig av med ett ok, en börda, något tungt att bära. Även om jag fortsätter blogga som jag alltid gjort, så känns det bättre så här.

Ledighetsdag 3 av 4. Det känns också väldigt bra. Dagens stora bedrift var att slänga ihop en Jansson. Jag skulle kunna leva enbart på Janssons frestelse. Tyvärr har Ica slutat sälja det som färdigrätt vilket innebar att jag fick göra den själv. Första gången någonsin. Det vågar jag knappt skriva. Men jag är lat. Det vågade jag skriva. Och den blev bra. Både jag och Gazzy ger mina färdigheter i köket godkänt.

||||| 0 I Like It! |||||