It’s baaack!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mina misstankar har bekräftats. Jag har åter fått bältros och dessutom på samma plats som i november. Det kliar. På grund av min känselstörning av ms så kliar det bara. Det gör inte ont. Det skulle lika gärna kunnat göra djävulskt ont just p.g.a. ms och känselstörningarna.

Så vad kan jag göra? Ingenting. Behandlingsfönstret är stängt, d.v.s. jag har haft utslagen för länge. Någon medicinsk behandling finns inte annat än i form av kortisonsalva. Men varför ta sådant mot smärta när det bara kliar? Även med kortisonsalva så kliar det. Och kortison ger biverkningar.

Jag är ännu väldigt oerfaren vad gäller att känna igen bältros. Det tar några dagar innan jag fattar vad som är på gång och då är det för sent att försöka häva utbrottet med läkemedel. Kanske nästa gång?

||||| 0 I Like It! |||||