Britney, bitch


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

De flesta bloggare skriver om tidningsartiklar de läst. Jag kan omöjligt göra det. Det är sällan jag läser en artikel då jag nöjer mig med rubrikerna. Själv anser jag att jag får en klar uppfattning om vad det handlar om. Till exempel har jag de senaste dagarna läst två rubriker om Britney Spears. Jag kan inte dem ordagrant, men på ett ungefär.

Britney ligger i hårdträning inför turné
Det säger sig själv. Inte behöver man läsa någon artikel om det. Hon tränar på att synka läpparna till sin inspelade sånginsats. Om det nu är hennes egen sång. I låten Piece of me undrar jag om det inte är mer Robyn än Britney vi hör.

Britney dricker sig till sömns
Det kan inte vara annat än lugnande och rogivande kamomillte. Dessutom väldigt bra mot mensvärk, om hon nu inte är gravid (kan jag min anatomilära så upphör mensen vid graviditet). Gravid är hon ju varannan vecka. Gift också. Men jag måste ärligt säga att jag inte riktigt hänger med i rubriksättningarna där. Dessutom verkar hon växelvis dejta eller köra över fötterna på paparazzoerna.

Flexibel flicka det där…

||||| 0 I Like It! |||||