Fortsättningen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Gårdagens text:

Flärdtjänsten har lagt in en fast text på körbeställningen som får chaufförerna att bli väldigt konfunderade. Mig förvånar inget, även om jag inte förstår. Tydligen måste bilarna numera ha skolskylten uppfälld på taket när jag åker. Idioti. Jag behöver väl inte förklara varför jag tycker så?

Bilen som kom och hämtade mig efter jobbet i dag kom med blinkande skolskjutsskylt. Som sagt så står det ju så i körbeställningen. Jag sa inget. Min tanke är att avvakta och se vad som händer. Nu behövde jag inte vänta så länge. Vid ett rödljus körde polisens piketbil upp jämsides med oss och ville att min chaufför skulle veva ner rutan.

– Du, du har skolskjutsskylten tänd. Den måste du släcka.
– Oj, har jag glömt släcka den? Jag körde precis skolbarn och glömde av skylten. (Lögn! tänkte jag).
– Han som åker ser ut att vara betydligt äldre och går väl knappast i skolan?
– Haha, nä, just det, sa chauffören. Jag släcker skylten nu.
– Ingen fara den här gången, sa polisen och körde vidare.

Så fick jag också mig en känga. Vadå ”betydligt äldre”?! Kan man inte längre ta mig för ung? Jag är ju ändå prepubertal i många avseende.

||||| 0 I Like It! |||||