Ingen fest


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu slog det mig plötsligt. Jag hade ju planerat att gå ut i kväll, det hade jag glömt. Gå på klubb, festa loss. För att bryta farten hamsterhjulet tagit. Men så uppstod kaos på jobbet och jag ska nu jobba helgen. Kanske det är därför jag glömde mina planer, för jag har varken ork eller tid. Kanske det också är så att jag medvetet såg till att arbeta den här helgen för att få fortsätta i mina invanda hjulspår. Men jag vill faktiskt ha förändring. Frågan är om jag är redo. Kanske inte.

Egentligen är jag nog ganska grinig just nu och vill inte ha kontakt med yttervärlden. Numera gör bältrosen rejält ont (och tröttar ut). Dessutom har jag den på tre ställen. Och benen fungerar inte p.g.a. ett pseudoskov. Jag orkar inte vara social. Fördelen med att jobba är att jag åtminstone riktar tankarna på något annat än den fysiska smärtan.

Ännu en fredag med tidigt sänggående. Om några timmar ska jag åka skolskjuts till jobbet. Men först ska jag överdosera kortison – bipacksedlar är väl bara rekommendationer?

||||| 0 I Like It! |||||