En dag när vindarna bär


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Gazzy verkar må något bättre, även om jag tycker det går väldigt långsamt. I kväll är hon väldigt kontaktsökande och beklagar sig en del. Inte kul att nu behöva lämna henne hemma i tre dagar. Min långhelg är över och nu börjar mina normala arbetsveckor igen med tillhörande helgarbete.

Den största förbättringen med Gazzy är att hon åter kan hoppa upp på köksbord och på fönsterbräda. Kanske inget man ska visa uppskattning över, men just detta att hon åter kan hoppa ser jag som något positivt. Men springa kan hon inte, leka vill hon inte. Än. Kanske jag borde uppskatta det där med att hon inte vill leka, för hon brukar väcka mig om nätterna med att kasta sina leksaker i huvudet på mig.

Tre långhelger på raken är över. Helger jag haft stora planer för. Men det blev det gamla vanliga – mycket sömn och ständigt tvättande, maskin efter maskin. Det enda spännande är att vardagen åter börjar. Vardagen med arbete är roligare än min ledighet. Suck… och stön.

||||| 0 I Like It! |||||