Freaky Friday


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Hela veckan har jag skjutit på det framför mig. I dag var jag helt enkelt tvungen att ta itu med allt det där jobbiga. Så jag traskade till apoteket där jag tog ut mina mediciner samt beställde hem komplettering tills på måndag, gick till bankomaten, gick in i snusbutiken där det blev två stockar snus, gick vidare till grillkiosken för Dagens lunch (biff med mos) och slutligen till ”posten” där jag hämtade specialbatterier som jag beställt till telefonen. Allt som allt 25 minuter.

Varför detta var så jobbigt? Jo, för att det känns som Göteborgsvarvet. Fast nu blev det bara torgvarvet. Som känns livsfarligt eftersom jag blir spaghetti i benen och yr samtidigt som jag ska korsa fyra vägbanor och totalt fyra spårvagnsspår. Det gäller att vara stadig på benen och se sig för då här inte finns trafikljus men hårt trafikerat. Nåja, jag klarade mig i dag också. Annars är det rätt ofta att här håller ambulanser som plockar upp alla som blir överkörda på övergångsstället eller av spårvagnen. Varje vecka är väl ingen större överdrift.

Åter långledig. Det blev bara två arbetsdagar den här veckan. Men jag måste nog ändå förbereda lite möten jag har i nästa vecka. Så helt slapp kan jag inte tillåta mig att bli. Annars skulle det vara väldigt skönt. Slappa. Vara ledig på riktigt.

På tal om det. I måndags blev semestern äntligen klar. Mer än två månader dit men bara totalt 30 arbetsdagar. Plötsligt blev jag stressad. Och sedan har jag bara tolv semesterdagar som jag bryter i halvtid för en arbetshelg.

||||| 0 I Like It! |||||