Ett kärt gammalt återseende


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tandvärken gjorde att jag inte hade någon behagfull natt. Dock något lindrigare i dag, men inte mer än att jag bara klarade halva arbetsdagen. Det går inte att koncentrera sig. I morgon ska jag försöka få tag på min tandläkare, för sedan är det långhelg och stängt. Som i dag – folktandvården håller stängt i hela Göteborg p.g.a. kurs. Jag självmedicinerar med Diklofenak utan större framgång. Nu är jag långledig men gillar inte att behöva ha tandproblem.

Ja, vad är det egentligen för problem jag har? Jo, tanden som bråkar lagades i september förra året. Ett fuskbygge, vill jag påstå.

Hemfärden i dag skedde med olyckschauffören från i söndags. Jag kom hem helskinnad, men det var på håret. Tur att ambulansen med blåljus hann tvärnita när vi körde rakt ut på huvudled. Chauffören tjatade väldigt mycket ”Jag känna dej, va? Jag köra dig tidigar? Du känna mig”? Jaja, sa jag lite trött. Men poletten föll slutligen ner för chauffören. ”Jag köra dig förra vecka, nu däck bra”.

Japp. Han har taxikortet kvar.

||||| 0 I Like It! |||||