Dålig kundservice


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Efter förra veckans akuttandvård ringde jag i dag till min folktandvård. Tydligen var det angeläget att jag redan denna vecka fick tanden rotfylld. Kanske för att jag fått inflammation och har ont samt att man lagt på en tillfällig fyllning.

Om en månad kunde jag få komma till min tandläkare. Det var en lätt chock att höra. Jag har inte tillräckligt ont. Det finns inga luckor. ”Förhoppningsvis” kunde jag klara mig fram tills inbokat besök. Själv är jag skeptisk.

Jag är övertygad om att detta handlar om min Frisktandvård. Den där försäkringen som ger mig ”gratis” tandvård. Jag prioriteras inte trots att jag varje månad ger tandvården en summa pengar.

Ärligt så saknar jag tandläkaren jag hade i Kristianstad. Lagningarna höll. Kostade inte för mycket. Det fanns lediga tider. Han var trevlig. Allt annat än vad man kan säga om Folktandvården i Göteborg. När jag flyttade hit var det först svårt att få tag i tandläkare – det tog fyra år innan jag kom till en privat som inte heller var någon trevlig erfarenhet.

Kanske jag borde gå på Odontologen. Tandläkarstudenter som till en billig penning lär sig hantverket. Eftersom de inte slarvar tar det dock lite längre tid, d.v.s. man får ligga lite längre på rygg med gapande käft. Kanske värt det? Nåja. Jag ska ändå ge Folktandvården en chans till då jag ska begära flyttning till den folktandvård jag har i huset bredvid. Tyvärr får jag nu resa långt ut på Hisingen. Jag har flyttat. Men det är väldigt svårt att få flytta från den ena till den andra folktandvården. Jag har försökt. Kanske sent i höst accepteras min begäran.

||||| 0 I Like It! |||||