Fascinerande


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Gazzy kom uttrippande från toaletten men hade en i ögonfallande och inte alltför fin liten bajskorv hängande i rumpan. Målmedvetet gick hon in i köket och åt lite av sitt torrfoder. En stund senare kom hon åter trippande i hallen där lilla bajskorven gjorde sin sorti mitt på hallgolvet. Lilla kissen upptäckte fadäsen. Hon gjorde det enda rätta, hon slätade över det. Med andra ord, hon drog hallmattan över lilla korven, lade mattan i rätt läge, stampade till lite så inte bulan skulle bli alltför framträdande och gick sedan lugnt vidare som om ingenting hade hänt.

Att vara oren i rumpan och gå runt och tappa det bekommer henne inte. Däremot så skäms hon över att hon kräks i sängen en gång per vecka. Då gömmer hon sig för att ungå min vrede. Den där vreden som visar sig att jag trött frågar henne om hon är skyldig. Men bajs på golvet är okej i hennes värld.

||||| 0 I Like It! |||||