Eftersträva


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tubamannen har ju tidigare gett oss länken till Bajsmannen. Härliga bilder av hur det är att springa Göteborgsvarvet med diarré. Jag imponerades av detta.

Jag hade ett förslag om att på jobbet dra ut bilderna på färgskrivare och sätta upp på väggarna som inspiration, ungefär som att ha en egen motivationscoach. När det känns motigt och besvärligt skulle man låta sig hänryckas av bilderna så att man verkligen kämpade på lite till, ansträngde sig lite till. Bevisligen lönar det sig att ge 110%.

I min värld finns inget bättre föredöme. Men beklagligt nog så röstades mitt förslag ner. Och det utan motivering.

Bakåtsträvare!

(Sådana här hjärnsläpp har jag flera gånger per dag på jobbet. Undrar vad som orsakar det. Undrar om jag är underhållande eller enbart jobbig).

||||| 0 I Like It! |||||