I’m a receiver*


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mer om mitt tandläkarbesök. Han tyckte jag var tålig. Jag gnydde inte. Jag hoppade inte. Jag spottade inte honom i ansiktet. Jag bara låg där och gapade som om jag inte gjort annat. I en timme borrade han i kanalerna (för att vidga och rensa). Ganska behagligt. Lite orolig blev jag, för jag var nära att somna. Så pinsamt det skulle vara. Fast det kunde vara värre. När han gned mitt tandkött (tror det var för bedövningens skull) fick jag avstyra min impuls att suga av hans gummiförsedda pekfinger. Trots allt har jag inte sovit i natt (drack kaffe för sent) och tröttheten hade lätt kunnat leda mig in i ovan två pinsamheter.

* Med ”receiver” menar jag inte att jag är en förstärkare med inbyggd radio. Fast vi får väl se om tanden tar in AM-bandet – helt omöjligt är det kanske trots allt inte?

En stund senare: Oj, kan man läsa ovan som något tvetydigt och på snudd snuskigt? Det var aldrig mitt syfte.

||||| 0 I Like It! |||||