Nätshopping


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helt slut. Jag är helt färdig. Så sömnig! Det blev bara fem timmars nattsömn. Okej, så jag har semester, ska inget, utan kan lägga mig igen och sova. Men det gör jag inte. Anledning: Att sova stjäl semestertid. Inte vill väl jag sova när jag har semester?

Ett tag funderade jag på att åka iväg för att köpa en extern hårddisk, men insåg att jag inte orkar. Jag har nog sovit för lite. Därför beställde jag en extern hårddisk över nätet. Då får jag några dagar på mig innan jag måste släpa mig till postutlämningsstället (samma hus som jag bor i, runt gaveln bara). Kanske jag då hunnit vila ut lite.

Jag är lat. Som sagt. Jag har semester.

||||| 0 I Like It! |||||