Vladimir


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag är väldigt äcklig. Gazzy tycker det åtminstone (och alla som läser detta). De senaste veckorna har jag gått här hemma med samma byxor (lathet, semester). Och nu de sista dagarna har Gazzy inte gått i närheten av mig. Hon har hållt sig på minst en meters avstånd. En bra indikation på att jag borde tvätta byxorna.

Nå, det har jag gjort i dag och har dragit på mig ett annat par byxor. Det gjorde skillnad. Gazzy fullkomligen klänger sig fast på mina byxor (och på mina ben). Hon sover där. Hon tvättar sig där. Hon vill bli gosad där. Hennes favoritplats är åter på byxorna jag har på mig.

I dag har jag fått nya datorn. Och Office-paketet. Och en ny digitalkamera. Och (det som jag sa aldrig skulle inträffa) trådlöst Internet (gateway och router). Men det går sakta. Jag tar det lugnt. Innan jag gör nya datorn till huvuddator måste jag lära känna den.

Nya datorn var en smärre chock. En laptop som är större och tyngre än den jag köpte för sex år sedan. Jag trodde datorer blev mindre. Den är absolut inte en knädator. Just nu tar den upp halva köksbordet. Datorn är smått skräckinjagande. Den har fått namnet Vladimir.

Gazzy tycker inte om Vladimir. Vladimir ger ifrån sig ljud. Och jag gosar mer med Vladimir än med Gazzy. Det är kanske därför hon klänger sig fast vid mina ben?

||||| 0 I Like It! |||||