FK:s brister


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Inte har jag brytt mig om att skriva något om försäkringskassans enorma eftersläpning av utbetalning, men självklart är jag också en utav de drabbade. De är skyldiga mig 14 700 kronor från februari och framåt. Pengar som oavkortat ska gå till kommunen som i väntan på FK gör utbetalningar till mig. Även handikappade drabbas nämligen, men skyddsnätet verkar mer heltäckande än för ålderspensionärer som väntar på bostadsbidrag. Även om pensionärerna inte behöver vänta lika länge som en handikappad. Det är väl därför pensionärerna får klara sig bäst de vill.

Så jag kan inte klaga då det är plus minus noll för mig. Men jag är kritiskt mot FK:s organisationsförändring och brist på insikt. Tror jag läste någonstans om att folk klagade på regeringen vilket verkar vara lite missriktat. Kritiken ska riktas mot FK:s brist på planering. Logistik verkar inte vara en kompetens de överutnyttjar.

||||| 0 I Like It! |||||