Trakasserierna på jobbet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kanske jag blivit lite överkänslig efter alla hatmejl på jobbet. Kanske jag påverkas av allt skrikande efter mig att jag ska ge mig av, att man hatar mig, inte vill se mig, på jobbet. Men jag vet inte hur jag ska tolka följande.

Jag har skrivit ett informationsblad till sjuksköterskorna och undertecknat med mitt namn och min titel. I dag såg jag att man i princip strukit över min titel och istället skrivit maestro, chefskoordinator, ambassadör och bäst i test.

Är det ett skämt? Är det föraktfullt? Är det ironiskt? Sarkastiskt? Ändå tar jag illa vid mig efter alla glåpord jag fått efter mig. Jag kan inte se att jag förtjänar allt hat eftersom jag aldrig är spydig eller otrevlig när jag delger information nödvändigt för deras arbete. Är man inte nöjd så skjuter man verkligen budbäraren. Och samtidigt finns det de som värdesätter både mig som person och mitt arbete. Men inte från den här gruppen som HATAR HATAR HATAR mig.

Kanske jag stryker över det de skrivit som mina titlar. Trots allt var det felstavat. Som meistro och chefskordinator. Som sagt – sjuksköterskor går en kvasiakademisk utbildning och grundläggande stavning inte en nödvändighet (ni gråter blod om ni begär ut era journalhandlingar). Social kompetens? Njae.

(Här är jag spydig, men inte på jobbet, det här är min ventil mot allt förakt jag möter).

||||| 0 I Like It! |||||