Min roll


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Av någon oförklarlig anledning har jag efter två veckors arbete redan tappat sugen. Kanske handlar det om att jag ständigt är så engagerad men inte lyssnad på. Det blir alltid platt fall och man blir uppgiven. En kollega ringde från ett annat sjukhus och undrade varför jag inte slutade, men jag tror inte det är lösningen. Tidigare erfarenhet har gett mig den uppfattningen. Gräset är inte grönare…

Helg och tre fridagar. Ska jag bli färdig att installera mitt trådlösa nätverk nu? Tiden får utvisa. När det väl är genomfört behöver jag inte lämna sängen till Gazzys förmodade stora glädje. När jag kom hem i dag klagade hon lite och undrade varför jag övergett henne ännu en dag. Andra dagar brukar hon skälla ut mig när jag kommer hem sent. Väldigt sällan framför hon sitt gillande att jag kommer hem. Hela veckan har hon protestkräkts nattetid. Och råkat ”tappa” lite bajs på golvet. Nå, jag vet vad hon försöker antyda. Jag är både ett kräk och ett arsle som inte är hemma hos henne som under semestern. Om jag väl är hemma så ignorerar hon mig ändå och sover i sängen dagarna i ända. Hon verkar bara vilja ha kontroll över mig. Och hon kräver uppassning med mat, dryck och gos. Slavdrivare! Hon är kvinna ut i klorna. Och jag en toffel.

||||| 0 I Like It! |||||