Life on hold


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tyck synd om mig! Min helg börjar nu, fem dagar av ledighet. Utan arbete! Inte förrän på tisdag får jag nöjet att återse mina kära arbetsuppgifter. Som jag för övrigt aldrig hann påbörja den här veckan.

Nå, men eftersom jag är arbetsnarkoman smög jag ner ett usb-minne i fickan så jag kan sitta och leka lite i PowerPoint under min ofrivilliga ledighet. Cirka 300 sidor ska skrivas om och publiceras snarast på jobbet. Snarast är väl tisdag? Alltså måste jag arbeta lite ideellt hemma. Visst?

Okej. Kanske jag tvingas göra en omprioritering. Fem dagar av missegos? Ska vi låta Gazzy avgöra? Får hon se mitt usb-minne med nackrem tar hon det och springer sin väg. Så jag förstår redan nu vad jag har att vänta. Kramp. I handen. Av att klia en kattmage i fem dagar. Det är tufft att vara underställd en primadonna. Förstår ni hur lugnt och skönt jag har det på mitt jobb i jämförelse?

||||| 0 I Like It! |||||