Morgon med MTV


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om det tagit mig tre månader att upptäcka en låt, måste det betyda att jag inte är särskilt… hipp. Åtminstone var det tre månader sedan låten publicerades på Youtube av EMI. Swingflys Singing that melody. Jag råkade hamna mitt i låten när den visades på MTV nu på morgonen. Och fastnade av två anledningar. 1) Jag kände igen rösten. 2) Videon är inspelad på Göteborgs gator (Avenyn). Det första jag såg var en spårvagn (5:an) och var därmed tvungen att kolla upp detta.

Låten sätter sig. Sånginsatsen… Låt mig säga att allt är bättre än Håkan Hellström[1].

Och jag kände igen rösten från Teddybears STHLM och låten Hey boy.

[1] Jag vet att Håkan blir sur av att höra sånt eller att man klagar på hans sånginsats. Men han behöver inte bry sig. Han har sin skara av hjärndöda fans som också är tondöva, samt att han alltid i GP får högsta betyg för sina konserter. Han får vara nöjd med det.

||||| 0 I Like It! |||||