Stärker detta ett varumärke?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Först blev jag upprörd över Gevalias tv-reklam. Den som bygger på skrönan om att en helikopter fångar en grodman men som i det här fallet släpps i en bassäng (istället för att släcka en skogsbrand – dessutom har samma tema använts i CSI) och där den förvånade kvinnan i villan bjuder in på kaffe. Jo, jag blev upprörd över att det sista men hör och ser är kvinnan som fnittrar och släcker i huset.

Numera är jag istället upprörd över mina moraliska betänkligheter. Jag kan inte förstå varför jag lägger en värdering i det beteende som visas (eller antyds). För det första är det bara en reklamfilm. För det andra så får folk göra vad de vill. Varför reagerar jag? Jag kan inte svara på den frågan.

Men nog är reklamfilmen orimlig ändå.
1. Sedan när fyller man sin bassäng med vatten från en sjö?
2. Är det inte en orimlig kostnad att hyra in en helikopter för det?
3. Bjuder man bara på kaffe så leder det till sex omgående med en vilt främmande människa?

Den enda erfarenhet jag har av detta är att punkt 3 absolut inte stämmer. När jag studerade på högskolan bjöd karlen (ägaren) på Seven eleven mig på kaffe, vi känner inte varandra och vi hade absolut inte hämningslös sex med varandra. Så det så! Fast det är klart… det var inte Gevalia.

||||| 0 I Like It! |||||