Som på film


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En del av min arbetsplats var avspärrad utvändigt i dag. Det var filminspelning på gång. Mycket folk, vakter och någon som i megafon ropade ”tagning”. Märkligt nog var det inget vi blev informerade om på jobbet. Så jag vet inte vad det var eller vad jag ska hålla utkik efter. Tv? Långfilm? Ingen aning. Detta är andra gången under mina åtta år på jobbet som det sker en filminspelning där. På exakt samma plats. Jag minns inte ens vad det handlade om då. Minns bara att det var på hösten och man satte upp julgranar som dekoration. Hm, undrar om det inte var kommissarie Winter. Då.

På frågan om jag inte skulle springa ut så jag också blev filmad, svarade jag nej. Det får räcka med ”känd från radio och tidningar”. Jag vill inte bli överexponerad.

||||| 0 I Like It! |||||