En jobbig personlighet?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om jag skickar ett massmejl kl. 23.40 till alla mina arbetskamrater och en handfull läkare – gör det mig till nörd? Som sitter hemma och skriver ihop viktig information jag tagit del av och behöver sprida gällande jobbet? Ja, som börjar gälla först nästa år?

Ack. Den där personalsekreteraren jag träffade för 16 år sedan och som sa att jag aldrig skulle kunna få ett jobb p.g.a. mitt kön då jag omöjligt kunde vara seriös… Gud, vad hon måste ångra sig nu! För jag skickade det där mejlet. Jag tar väldigt allvarligt på mitt jobb. Även på min fritid. Vilket också kanske gör mig lite dum, men det är något helt annat.

||||| 0 I Like It! |||||