Det smärtar mig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Denna jäkla huvudvärk! Mer än en timme framför tv:n eller två sidors bokläsning. Det genererar huvudvärk. Har så gjort sedan jag fick synskadan för tio år sedan. Endast Treo hjälper och jag vägrar ta Treo. I dag. Igen. Jag överkonsumerar Treo. Nej, jag tar inte mer än rekommendationen för en dag, men jag tvingas ta regelbundet flera gånger i veckan och jag gillar det inte.

Jag väntar nu på att klockan ska bli så mycket att jag kan lägga mig. Huvudvärk försvinner nämligen också genom sömn.

Huvudvärk. Det har jag ofta men av olika anledningar.

Migränhuvudvärk – då hjälper Diklofenak.
Spänningshuvudvärk – då hjälper Treo.
Förkylningshuvudvärk – då hjälper Panodil.

Tre helt olika substanser för tre helt olika typer av huvudvärk. Ibland misstolkar jag huvudvärken och tar fel substanser och då är loppet kört. Jag kan inte blanda tabletterna.

Sedan påstås där finnas människor som aldrig, eller väldigt sällan, har huvudvärk. Missfoster!

||||| 0 I Like It! |||||