Per aspera, ad astra


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Att fokusera. Just nu planerar jag för en händelse som inte lär inträffa. Ganska onödigt att lägga tankemöda på den typen av planering, men så har jag alltid fungerat. Jag planerar för drömmar som aldrig lär infalla. Det är så jag stakar upp min framtid – små detaljer som jag förstorar upp och till mål. Som förr eller senare ändå faller platt. Självbevarelsedrift. För vad har jag i nuet att glädjas åt? Egentligen?

Jag insåg väl detta i dag, att jag fungerar så här. När jag fokuserar på obetydliga saker, omvandlar det till glamourliknande drömmar, så driver det mig framåt. Når jag inte målet så har det ingen betydelse. Det är strävan, kampen, framåt som får mig att fungera. Just nu ett eget arbetsrum (20 år sedan senast). Annars skulle jag knäckas av rådande situation. Och får jag inget rum gör det inget. (Note to self: Uppdatera CV hos AF).

Nej, jag är inte deprimerad eller tung till sinnet. Jag bara fick en självinsikt. Och fortsätter planera för en flytt. Flytt blir det, men kanske inte så som jag hade tänkt mig.

||||| 0 I Like It! |||||