Ingen vidare stil


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu undrar Jerry över hur min handstil ser ut. Inte vacker.

 

Jag är inte konsekvent när det gäller min handstil, eller skrivstil. Oftast är den betydligt mer oläslig än exemplet ovan. Titta på bokstaven ”j” – en bokstav jag aldrig får till och som varierar hela tiden. Gissa om jag har svårt att få J att överensstämma i min namnteckning jämfört med min legitimation. Sedan har jag två skrivstilar till som jag brukar köra med. Den som pekar uppåt vänster (som om jag var en vänsterhänt tonårstjej). Och den som följer det jag fick lära mig i grundskolan (hatar att använda den stilen).

När jag skriver små meddelanden undertecknar jag alltid med liten initialbokstav. Varför vet jag inte.

Tja. Jag vet inte varför, men jag skäms över min handstil.

||||| 0 I Like It! |||||