Whoops?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En sak är lite knäckande.

  • Jag har följt Våra bästa år sedan 1999.
  • Jag har bloggat sedan 1999.
  • Jag har haft ms sedan 1999.

 

Inte särskilt länge, med andra ord. Ändå har jag arbetskamrater som fortfarande gick i mellanstadiet när jag började med punkterna ovan. Dessutom. De var fem år när jag började min yrkesbana och nu är de alltså kollegor. Och jag som annars inte tycker att 38 år är mycket. Egentligen. Men allt handlar väl om perspektiv.

Äh, knäckande är det väl inte. Jag tycker det är lite coolt. (Och där ser man min aktningsvärda ålder direkt – coolt?! Jag är stenålders. Inte särskilt hipp).

I dag är det min 3 579:e dag som bloggare. Med ungefär 11 000 inlägg.

Update: *skakad* Det betyder att jag sett över 2 000 avsnitt Våra bästa år.

||||| 0 I Like It! |||||