Bimbo


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jämför bilden i detta inlägg med bilden i förrförra inlägget. Det skiljer ungefär tio år. Hårfärgen. På båda fotografierna är det min naturliga hårfärg. Det har alltid varit så att jag pendlat i hårfärg även om jag i 15-årsåldern gärna färgade det i olika kulörer. Jag kan inte förklara det.

 

Finns det en historia kring fotografiet ovan? Nja. Kanske. Det är taget i mitten av 90-talet. Jag står på kyrkängen i byhåla. Min far tog fotot. Vi brukade ha endagsutflykter där han valde resmål. Oftast kyrkor runt om i Skåne. Det är väl därför jag inte ser alltför glad ut.

Update
För rättvisans skull. Ett självporträtt från i dag. Se mig åldras. Och få mindre hår.

 

Gud! Jag ser ut som ett ollon… ägg…

||||| 0 I Like It! |||||