Flytt?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kanske det är konstigt. Jag kan inte sitta kvar på jobbet p.g.a. utrymmesbrist.

1. Där jag sitter i dag.
2. Den verksamhet jag jobbar åt.
3. Kanske där finns en arbetsplats åt mig.

Det svåra är att förstå varför jag kommer längre och längre ifrån den verksamhet jag jobbar åt. Detta är inga småhus. För att ta mig från punkt 2 till 3 måste jag gå ut, gå över en gata, upp för en backe samt passera två hus. Endast jag, ingen annan, skulle inte få plats inom det bruna fält som representerar min totala arbetsplats. Punkt 3 har många människor men ingen som tillhör min verksamhet. Nå, men själv hoppas jag på flytt, för jag har inte längre någon sittplats (omständigheter jag inte går in på). Men visst är det konstigt att den som har svårast att röra på sig placerar man så långt i väg man kan komma på. På vilket vis hjälper det mig? Vill man bli av med mig? Är jag obekväm? Eller handlar det bara om dålig logistik och noll förståelse (respekt) för det jag utför? Det håller mig sömnlös om nätterna.

Jaja, jag tror faktiskt inget illa om någon eller att de skulle ha en baktanke med detta. Själv har jag inget emot flytt till punkt 3 eftersom det ändå är där jag oftast är när jag går på möten.

||||| 0 I Like It! |||||