Min förälskelse


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var verkligen väl investerade pengar att införskaffa en iPod. Den skänker mig stor glädje. I form av musik men också i form av alla nedladdade radioprogram. Blyväggarna på jobbet gör att radiovågorna inte går igenom. Men mest tacksam är jag över att (som jag tidigare skrivit) min tinnitus lindras för stunden.

I kväll kom jag plötsligt på att jag kunde plugga in datorns stereohögtalare i min iPod. Sure, jag kan lyssna på musik i datorn också men Vladimir Vista kraschar alla program som spelar musik redan efter ett par minuter. Vladimir är ondska.

Det finns ett radioprogram jag saknar i etern. Smoke rings. Gammal hederlig blues och jazz. Nåja, tur att Spanarna finns även om det i en podcast blir utan musik. Pratprogram är rätt okej.

||||| 0 I Like It! |||||