Perineum finns där emellan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, i dag går jag och ord inte riktigt ihop.

En tv-reklam ville att man skulle lösa gåtan och sms:a för utlottning av pengar. Gåtan, där man skulle fylla i de blanka bokstäverna, löd: SL*D*. Slida? Efter en stund kom jag på att det kanske skulle vara något med jultema. Men jag kom fortfarande bara på slida. Nu funderar jag dock på om det kan vara släde.

Nu såg jag en utannonserad tjänst där man sökte en rumptekniker. Tre gånger läste jag det som rumptekniker. Fjärde gången såg jag pumptekniker.

Alltså, min hjärna hänger inte med riktigt.

Och perineum som jag har i rubriken. Det är området mellan könsorgan och stjärthål. Ett ställe där man bl.a. tar prov för odling för att se så man inte drabbats av MRSA. Och MRSA. M står inte för multiresistent. MeticillinResistenta Staphyloccosus Aureus.

||||| 0 I Like It! |||||