Murkla också!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Först fick jag plugga in iPod-lurarna i öronen. Sedan fick jag sätta hörselkåpa utanpå. Därefter kunde jag börja göra matematiska uträkningar på jobbet. Väldigt akut fick jag plötsligt göra årsstatistiken som ska vara klar i januari. Sådana här överraskningar gillar jag inte då hela min planering faller. Och att jag måste göra det när vi sitter tre och trängs på ett litet rum med mycket väsen. I morgon blir det inte bättre, för jag har mer uträkningar att göra. Hur jag nu ska hinna (som sagt, urakut) med tanke på att det är min korta arbetsdag som också innehåller två obligatoriska möten.

*muttrar*

||||| 0 I Like It! |||||