En tanke


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det finns saker jag aldrig säger (och aldrig sagt spontant).

1. Trevlig helg! (Eller God jul, Gott nytt år, trevlig semester)

2. Jag älskar dig!

3. Prosit!

4. Krya på dig!

5. Jag ringer dig!

Kanske det handlar om att jag inte tycker att det är kvalitet att komma med tomma och innehållslösa klyschor om jag verkligen inte menar det. I min värld är det ändå konstigt att jag blir ifrågasatt för detta. Tydligen visar det på social kompetens att kunna konversera med dessa betydelselösa fraser som inte har något annat syfte. Den dag jag verkligen menar det, säger jag det. Under 38 år har de inte varit aktuella. På sitt sätt patetiskt, men ord ska betyda något och ha en innebörd när de sägs.

||||| 0 I Like It! |||||