Årets sista arbetsdag

Alltså, jag har ingenting att göra på jobbet. En kollega tyckte att jag kunde ta det lugnt och bara sitta och rulla tummarna, men det skulle väldigt snabbt ge förslitningsskador.

I flera år, ända fram tills i somras, har jag haft motsvarande tre heltidstjänster att utföra. Under hösten har det successivt minskat (tjänsten har blivit uppdelad) och i dag har jag cirka 25 % arbete. Vilket ger mig fruktansvärt mycket tid till att sitta och våndas. Jag har begärt nya arbetsuppgifter och ett klargörande om vad jag egentligen har för funktion, men inget har ännu hänt.

När jag har lite på jobbet blir jag fruktansvärt trött. Jag behöver aktivering för att inte falla i koma. Tyvärr lär jag hinna falla i koma. Kanske redan på fredag som är årets första arbetsdag. Där jag åter inte har något att göra. Jag börjar misstänka att ”den höga arbetsbelastningen” endast är en myt.

||||| 0 I Like It! |||||