Effektivitet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ibland tar jag mig friheter. Som att kasta om arbetsdagen totalt och göra något helt annat. Något annat som behövde göras. Det innebär att jag hann arbeta mig ner genom inkorgen* till hälften. Ändå har jag arbetat över i dag igen. Det är skittufft att försöka komma ikapp det minus jag har på flexen, men efter i dag tror jag mig ligga på plus.

Om ett par veckor ska jag på dag 2 på en utbildning som jag påbörjade i våras. Jag kunde aldrig slutföra då eftersom jag hade ett åtagande dag 2 som innebar att jag skulle föreläsa. Dag 3 var jag magsjuk. Därmed har utbildningen fått avbrytas och jag får återuppta det hela nu i september. När jag gick dag 1 i våras fick vi massor av skriftlig information som vi ska ta med oss vid varje utbildningstillfälle. Själv förvarar jag detta i min bokhylla på jobbet. Trodde jag… När jag tittade i bokhyllan i dag slog det mig att jag städat där i sommar och flyttat på alla mina saker. Var kan jag ha lagt det? Jag har två veckor på mig att leta. Ibland är jag fruktansvärt effektiv.

Arbetsveckan verkar aldrig ta slut. En dag återstår innan jag får vila ut med tvättkorgen som enda sällskap.

*Inkorgen är min trave papper på skrivbordet som är ”väldigt brådskande, måste göras per omgående” som brukar samla damm i något år eftersom jag aldrig är på mitt rum.

||||| 0 I Like It! |||||