Fördomar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En enorm fysisk ansträngning utsattes jag för i dag. Mer än vad jag egentligen klarar. Sådant får konsekvenser, märkliga konsekvenser. De flesta skulle väl släpa sig hem till sängen och där sova ett halvt dygn, men inte jag. När jag blir riktigt, riktigt uttröttad så kan jag inte slappna av. Än mindre sova. Istället blir hela jag en naken nerv utsatt för beröring. Fysiskt trött, mentalt trött – men spänd som en fiolsträng. Lösningen? Jag tar ledigt i morgon förmiddag. För i kväll går jag bara och väntar på att anspänningen ska släppa och jag kunna lägga mig. Om jag kan sova – hur trött jag än är – vet jag inte. Åtminstone inte när jag kan somna. Och sedan måste jag sova – länge! Därför flexar jag fler timmar än jag har råd med i morgon. Alternativet är att jag trött och utmattad är vaken hela natten för att sedan direkt i morgon bitti åka till jobbet för några timmar för att därefter bli sjukskriven av utmattning.

Ansträningen jag var med om? Jag stod upp i en timme utan möjlighet till att få sitta. Den mest synliga konsekvensen av detta är att jag skelar av trötthet. Nåja. Det jobbiga är att ingen kan förstå. Jag kan möjligen få höra saker som att det inte är så konstigt att jag inte klarar mer än så här, för jag är ju så himla tjock och otränad. Men nej, ingen förstår vad plack kan göra med myelin. Ens om jag försöker förklara. För då är jag bara lat och skyller ifrån mig. Fördomarna är gräsliga.

||||| 0 I Like It! |||||