Ändrad plan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På måndag får jag en student som jag ska ta hand om i åtta veckor. Känner jag mig redo? Ja, jag tyckte mig ha läget under kontroll fram tills i kväll. Då mejlade skolan sin uppdaterade läroplan som jag ska ta hänsyn till och som inte alls liknar tidigare års upplägg. Problemet är inte enbart att jag måste tänka om i vissa avseenden, utan det som är direkt besvärligt är att jag i veckor lagt upp arbetet där jag planerat in allehanda saker. Plötsligt gäller kanske inte det längre. Kanske. Jag kan inte jämföra riktigt förrän jag är på jobbet. På måndag. När studenten kommer. Det stör mig att skolan varit så här oprofessionella och inte haft en bättre framförhållning.

||||| 0 I Like It! |||||