Fredag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Till måls ände, känns det som. Veckan har varit lång och jag har farit som en skottspole fram och tillbaka. Det blev tandläkare, fönsterputs, hämndtjänst förutom att jag på jobbet for mellan kommunerna och deltog i sju möten. Flexmässigt lyckades jag ändå minska övertiden med fem timmar, vilket är en prestation.

Varje helg känns som att fara rakt in i en vägg av mental sysslolöshet. Göra har jag, som att tvätta-tvätta-tvätta, men allt blir ändå så stilla. Jag behöver den stillheten men kontrasten är för stor jämfört med när jag är överallt och gör allting och träffar (nästan bokstavligen) tusen människor.

Så frågan jag egentligen ställer mig, är ”vad gör jag nu”? Tvättmaskinen är startad och sköter sig själv. Men en liten lur skulle inte kännas så dumt… Inte telefonlur, utan en liten sovstund. Det kan behövas efter den här veckan.

||||| 0 I Like It! |||||