Ansträngning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Så där en gång i halvåret testar jag att gå till affären. Jag tror det är fjärde gången sedan förra sommaren. Det är väldigt svårt att säga om jag blir något bättre i det här avseendet. Även om jag springer runt på jobbet och klarar av det galant, så stressar jag upp mig själv när jag ska gå till affären. Det känns otryggt. Jag blir trött. När jag blir trött blir jag desorienterad. Skillnaden i dag var att jag aldrig kände/tänkte ”nu faller jag ihop”. Visst, en del panikångest kom men jag tror det beror på stressen och tröttheten. Trots allt så gick det bra, bättre än tidigare gånger, men jag känner mig inte redo. Jag behöver fortsatt hjälp och stöttning.

Efter min utflykt till affären så sov jag. I fyra timmar. Jag behöver annars inte sova dagtid, så detta är konsekvensen av att ha gått ett par hundra meter. Men det kan också bero på att jag överansträngde mig efter att ha tagit helvetesmedicineringen. Jag ser lite olika samband.

Dagens märkligaste är att jag har så ont i näsan. Som om jag brutit den.

||||| 0 I Like It! |||||