Hej!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag finns det anledning till att spy galla, men jag avstår. Dagen har varit lång arbetsdagen övergick i fackligt årsmöte där jag aldrig behövde lämna arbetsplatsen. Men någonstans i det ser jag ett fel (ack, lite galla). Årmötet: 45 minuter landgång (kvällsmat), 20 minuter ny högt uppsatt chef som presenterade sig, 55 minuter vänstervriden teaterföreställning och 25 minuter årsmöte med val av ny styrelse med mera. Det jag var där för tog alltså 25 minuter av en kväll som blev förstörd av allt ovidkommande. Vi kunde haft det hela på en lunch då det 1) räknas som fritid och 2) ändå hade återstått 20 minuter av lunchtiden.

I dag har jag också skrivit på mina nya anställningspapper. Jag tillträder 1/1 2013. En anställning som är två timmar per vecka och löper per läsår. Men hur kan ett läsår löpa från 1/1? Och varför säger man ”förste i förste” om 1/1 när där står ”förste per förste”?

I morgon är en annan dag. Tack och lov! Men man ska inte ropa hej…

||||| 0 I Like It! |||||