Nobelt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För första gången på 345 dagar har jag gjort det som ingår i min officiella titel att göra. Jag har skrivit. Det tog en timme, sedan var jag uppe i min gamla hastighet. Man blir lite ringrostig när man inte skriver oftare, särskilt när det är ett nytt datasystem man ska skriva i. Men det gick. Och jag ska förhoppningsvis fortsätta med det i morgon. Vi får se.

I morgon får jag lov att ringa flärdtjänsten för att boka arbetsresorna i jul/nyår. Det kan bli intressant. Jag är efter 11 år ganska van vid att bli utskälld och ifrågasatt när jag ringer. Ingen åker ju flärdtjänst till sina jobb när det är storhelg. Kanske jag avser sjukresor men vill slippa betala den dyrare avgiften. Förmodligen finns det inga lediga bilar kl. 6.30 då alla pensionärer ska hem till sina släktingar för att fira jul. Garanterat kommer min bil avbokas då de måste prioritera pensionärar som aldrig åker flärdtjänst annars, och arbete är ju inget giltigt skäl att åka flärdtjänst storhelg. Innan man ringer får man stålsätta sig och ha svar på tal. För man blir ganska trakasserad av telefonisterna när man ringer flärdtjänst. Det värsta är att de brukar säga att bilarna får lov att vara mer än en timme försenade innan man får lov att ringa och efterlysa dem. My ass!

||||| 0 I Like It! |||||