Gör inget


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tänk, det har redan gått en hel månad sedan någon bemödade sig att skriva en kommentar i min blogg. Och jag förstår varför. Jag skulle heller inte lämna någon kommentar här. Och jag är relativt dålig själv på att kommentera andras bloggar. Damn you, Twitter/Facebook!

||||| 0 I Like It! |||||

6 kommentarer

 1. Boman sa:

  Jag läser, kommenterar dock sällan. Studsade när du bytt, för vi har samma bakgrund, trodde jag skrev fel sidadress:-)
  Så nu har du en kommentar i varje fall.

  26 december, 2012
  • Jontas sa:

   Tack för responsen! Den uppskattas särskilt nu när jag inte vet vad jag ska blogga kring. 😉

   26 december, 2012
 2. Tofflan sa:

  Men det är lite så. När jag inte kommenterar hos folk, kommenterar de inte hos mig. Men jag orkar inte ibland och jag är fortfarande konvalescent.

  26 december, 2012
  • Jontas sa:

   Tack för att du tog dig tid. Så här på distans har jag oroat mig för dig, men varit tyst eftersom jag inte vet hur jag ska närma mig då jag inte vill verka nyfiken och sensationslysten. Dock är det så att jag inte riktigt vet vad du genomgått, jag kan bara ana. *kram*

   26 december, 2012
 3. Anna sa:

  Och jag kikar in med jämna mellanrum, som jag gjort det senaste decenniet. Dock allt glesare, då jag tycker det är trist att inte se alla inlägg. Ganska många är lösenordsskyddade och det känns som man tappar en stor del av skrivandet. Givetvis respekterar jag och förstår att det är så. God fortsättning!

  27 december, 2012
  • Jontas sa:

   Jag vill inte skriva bakom lösen. Det är inget anmärkningsvärt, utan sådant jag först tänkt publicera offentligen men sedan fått kalla fötter och då lagt det på lösen. Jag har nog blivit harigare när jag skriver på nätet, kanske för att jag vet att det finns läsare men ingen kommenterar. Då tror jag plöstligt att det är människor som vill mig ont. Ska försöka skärpa mig och inte skriva så mycket bakom lösen. Kul att du kommenterade!

   27 december, 2012

Kommentarer är stängda.