Hungerspelen 3


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ja, så har jag då också läst Revolt. Det betyder att jag bara hunnit läsa två böcker i helgan (à 300 sidor). Fatta eld, Revolt (Hungerspelens del 2 och 3). Trilogin börjar dåligt med bok 1 och blir sedan sämre och sämre. Mycket död, blod, lemlästning, elände och det är aldrig någonsin positivt. Inte ens slutet i bok 3 är positivt. Jag förstår ärligt inte hypen som uppstod och som ledde till filmen (som nu får fortsättningarna). Det är en riktigt, riktigt dålig bokserie. Kanske jag borde dissekera och analysera för en ordentlig recension, men det är inte mödan värt. Det är bara att inse att helgen försvann i en fantasivärld som borde stannat i författarens huvud.

Jag avstår från att läsa fler böcker nu på ett tag. Nu måste jag slicka mina litterära sår.

||||| 0 I Like It! |||||