Är kossan i båset?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I december fick jag min nya dator i ”julklapp”. Visst, jag är jättenöjd, men… Det känns som om jag glömt något? Något jag glömt installera? Något jag brukade göra framför gamla datorn?

Kanske det bara är det där att jag knappt är inne på Farmville längre. Det tog många timmar i anspråk. Och jag saknar det inte speciellt mycket. Det känns väldigt skönt, men jag känner ju ändå det där att jag nog gjorde något mer framför datorn. Jag har inte installerat MailWasher om det kan ha någon betydelse. Ett bra program där man kan radera fula mejl redan på servern och inte riskera få virus och annan skit via mejl på datorn.

Nej, det känns bara konstigt. Behöver jag egentligen en dator?

||||| 0 I Like It! |||||