Saknad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Förmodligen kommer jag aldrig att sluta sakna kissen. Det har snart gått två år sedan jag tvingades ta henne till veterinären en sista gång. Däremot så blir jag glad när jag tänker på henne och alla hennes upptåg. Men det fortfarande inte riktigt kan definiera är hur synsk hon var. Visst, vi kunde läsa av varandra väldigt bra och vi kunde prata med varandra där vårt tonfall beskrev vad vi ville. Men där synskheten…

Oavsett när jag kom hem från jobbet (jag har ju flex och kommer aldrig hem samma tid varje dag), så satt hon och väntade på mig innanför dörren. Ömma modern som emellanåt vistas i mitt hem, kunde gång efter annan förklara att exakt 15 minuter innan jag kom hem, så vaknade kissen för att springa till dörren och sätta sig där. Telepati? För 15 minuter innan jag var hemma så tänkte jag alltid på kissen, att jag var på väg hem till henne.

I vilket fall som helst… Jag är glad att jag skrivit så mycket om kissen i bloggen och kan gå tillbaka och läsa, och minnas det jag glömt. Från 2001:

Jag har en jobbig vecka framför mig. Då är det fint att tänka på min fina kisse.

||||| 0 I Like It! |||||