Andrum


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag känns det mycket bättre. Jag avskyr verkligen att fylla år, men tacksamt nog har de flesta förstått det vid det här laget. Därför fick jag inga besök, ingen firade mig. Däremot så får jag nog oroa mig lite inför arbetsdagen i morgon. Där firar vi varandra så fort någon fyller år*, oavsett hur mycket man fyller. Tydligen är det en sådan där social grej som jag har så svårt för. Som jag bara accepterar då det blir enklast så. Bara de inte sjunger…

Det är omöjligt att säga när medelåldern inträder. Vissa säger vid 30, 40 eller 45. Oavsett så får jag betrakta mig själv som medelålders. Det enda konstiga med det är att ömma modern också är medelålders. Men så är vi ju nästan jämngamla.

* Jag tror de glömde mig i fredags – fyller man år helg så firas man inför, inte efteråt. Eller så var jag bara ovanligt svår att få tag på i fredags – jag arbetade halvdag som innehöll möte. Men måndagen blir lika svår, jag är alltid på möten.

||||| 0 I Like It! |||||