Steget över tröskeln


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det händer inte ofta, men jag gick i dag till affären för att testa om det skett någon fysisk/psykisk förändring vad gäller min balans/ork och panikångest. Jag minns inte när jag var i affären senast, men jag gissar på i somras eller nåt.

Men det gick riktigt bra! Det går fruktansvärt extremt långsamt, men på ett och ett halvt år så går det sakta men säkert framåt. Det var i dag aldrig jobbigt och jag gick dessutom in i bokhandeln bredvid affären.

Alltså ska jag fortsätta kämpa och inte ge mig. Och en dag ska jag göra mig av med hämndtjänstens inköp, vilket är mitt stora mål.

Vad jag shoppat i dag? Inget speciellt, det var aldrig syftet med att gå till affären eller bokhandeln. Men okej, jag köpte fisk i affären och pennor/anteckningsbok i bokhandeln.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Jerry sa:

  Vad glad jag blir. Det var positiv läsning.

  3 mars, 2013
  • Jontas sa:

   Ja, det är därför man aldrig, aldrig ska ge upp. Det blir alltid bättre. Men man får kämpa för det.

   3 mars, 2013

Kommentarer är stängda.