Gränslöst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det som sliter hårdast på mig är just detta… ”sliter”. Alla sliter och drar i mig (bokstavligen). Jag är så trött på detta att aldrig få vara i fred när jag jobbar. Det är okej att man stör mig med jobbrelaterade saker – om det är något som de facto involverar mig. Det är allmänt känt att jag vill vara ostörd, speciellt om jag stängt in mig. Men som jag sagt tidigare så finns det ingen som respekterar det.

Jag har fått några erbjudande om att flytta till annat rum på annan enhet, bara för att få lite arbetsro. Men jag vet inte om det är alternativ som är bättre även om jag överväger det. Varför jag behöver arbetsro? Därför att jag (som jag också sagt tidigare) ska hinna med fyra heltidstjänster (160 timmar) på 75 % (30 timmar). Ni förstår ekvationen? Jag prioriterar redan hårt och har då inte tid med sådant som jag kallar för dravel.

Dock fick jag åtminstone en positiv kommentar i dag. Att jag är strukturerad (ja, jag är väl så illa tvungen?) och har koll på läget. Men det är viktigt för mig – att hålla koll. Det åligger alla att engagera sig och göra sitt bästa. Förutom att det är ett lönekriterie, så är det viktigt att mentalt hålla igång. Många verkar bara släntra in på jobbet för att gnälla i åtta timmar och inte utföra så mycket faktiskt arbete. Jag förstår inte det där. Gnälla kan man göra på nätet…

||||| 0 I Like It! |||||